LifeSmart Styringspakke

kr 349,00
På lager
SKU
10510
ingen

LifeSmart Styringspakke er grunnpakken vår, og et perfekt utgangspunkt for et mer komfortabelt hjem og lavere strømkostnader. Styringspakken forutsetter at det tegnes et abonnement hos Gudbrandsdal Energi. Abonnementet koster kr. 49,- pr. mnd.

Vilkårene kan du lese i sin helhet her: http://www.ge.no/vilkar-for-lifesmart-produkter/

* Abonnementspris 49,00/mnd. Legges på egen faktura fra Gudbrandsdal Energi.

Underleverandør: ELIQ AB
Leveringsmetode: PostNord
Abonnementspris (mnd.): 49,00

LifeSmart Styringspakke er grunnpakken vår, og et perfekt utgangspunkt for et mer komfortabelt hjem og lavere strømkostnader. LifeSmart styringspakke gjør at du kan styre varme, lys og elektriske apparater fra din mobil eller nettbrett. Styringspakken gir deg oversikt over ditt strømforbruk og gir deg tips til hvordan du kan redusere det.

Styringspakken inneholder følgende utstyr:

- En smartstasjon

- En strømmålesensor

- To smartplugger

- En klimasensor

Slik fungerer det

Smartstasjonen fungerer som «hjernen» i pakken og kommuniserer med de andre enhetene. Den har mange intelligente funksjoner, og lang rekkevidde. Smartstasjonen kobles til internettruteren din, og slik blir den og de andre enhetene i LifeSmart-systemet tilgjengelig for deg på din mobil eller nettbrett. Du kan lese mer om smartstasjonen på LifeSmart sine sider

Klimasensoren overvåker hele tiden temperaturen, luftfuktigheten og lyset i hjemmet ditt. Med denne informasjonen kan du enkelt gjøre justeringer, eller du kan la systemet gjøre det for deg. Strømmålesensoren leser av strømmen fortløpende, og den hyppige strømavlesningen sender energiinformasjon til ELIQ, som du finner sammen med LifeSmart i LifeSmart appen.

Med smartpluggene får du en smart kobling til de elektriske apparatene dine. Via appen kan du slå appratene på eller av, koble enheten sammen med sensorer eller sette tidspunkt for av/på. Dette kan være for kaffetrakteren, panelovner, lamper, eller et hvilket som helst annet elektrisk apparat i hjemmet ditt. Smartpluggen måler også strømforbruket i stikkontakten. 

Vil du ha 21 grader til du kommer hjem? Med appen ser du temperaturen hos deg, og via smartpluggene kan justere varmen for å få det slik du vil ha det.

Se filmen om LifeSmart her: 

Vilkår for Lifesmart produkter 

For å kunne ta i bruk Lifesmart utstyr må man ha tilgang til bredbånd (router med mulighet for tilkobling vha kabel). For bruk av Eliq sensor for måling av sanntidsforbruk av strøm må det være installert elektronisk måler (diode som blinker). Bruk av utstyret forutsetter også smarttelefon for androide eller Apple. 

Lifesmart styringspakke selges til oppgitt pris, dvs 699 kr. I tillegg kommer ett månedlig fastbeløp på 49 kr/mnd for tilgang til tjenesten. Avtalen har en bindingstid på 12 mnd. Gudbrandsdal Energi kan foreta prisjustering av fastbeløp med 2 ukers varsel. Direkte varsel må bestilles på kundesiden på www.ge.no. 

Lifesmart grunnpakke inkluderer gateway som kobles til din internettrouter, 2 stk styringsenheter for stikkontakt samt 1 stk klimasensor. I tillegg til Lifesmart grunnpakke kan kunden selv kjøpe inn så mange enheter han selv ønsker i tillegg, uten at dette medfører noen tillegg i abonemenspris pr.mnd.

Ved fakturering vil fastbeløpet legges til på din ordinære strømfaktura fra oss. Dersom man ikke mottar strømfaktura fra Gudbrandsdal Energi, faktureres dette månedlig og det betinges at det opprettes både epostfaktura og avtalegiro. Som alternativ til epostfaktura kan man velge eFaktura. Manglende epostfaktura og avtalegiro vil medføre fakturagebyr, pt.henholdsvis kr. 49 for manglende epostfaktura og kr. 39 for manglende avtalegiro. Fakturagebyr vil ikke tilkomme på første faktura fra oss. 

I forbindelse med bestilling utføres kredittsjekk. Gudbrandsdal Energi kan med bakgrunn i denne avvises bestillingen i ettertid. 

Garanti:
Gudbrandsdal Energi gir to års garanti på produktene i Lifesmart -serien. Garantitiden starter fra den dato som står på pakkseddel. 
Garantien gjelder ikke dersom:
-Produktet er skadet på grunn av feil bruk eller montasje, for eksempel at kunden ikke har fulgt anvisninger ved installasjon.
-At det finnes tegn på at skaden er årsaket av ytre hendelse som for eksempel lynnedslag, spenningsfeil eller naturkatastrofer.
-Der det finnes tegn på at produktet ikke vært tilstrekkelig emballert og pakket ved retur.

Dersom du ønsker å bruke din garantirett skal det vedlegges en tydelig beskrivelse av skadene. Ved mottak av produktet medfølger en returseddel. Denne skal brukes ved retur av produktet. Reklamasjon skal skje skriftlig innen rimelig tid etter at skader eller mangler har blitt avdekket. Gitt at garantivilkårene er oppfylt, vil du få tilsendt likeverdig produkt uten ekstra kostnader. 

Bruddgebyr:
Varen har tolv (12) måneders bindningstid på månedsabonnementet. Dersom du velger å avslutte ditt kundeforhold /månedsabonnement før utløpet av tolv måneders-perioden, sender Gudbrandsdal Energi faktura på resterende beløp. Det påløper da også et administrasjonsgebyr på 500 kr (inkl. MVA). Etter bindingstiden må månedsavgiften betales for at du som kunde skal få tilgang til Lifesmart Energiinformasjon på app/PC med informasjon om ditt strømforbruk, oversikter, varsler m.m. 

Angrerett:
Ifølge norsk lov har du som konsument 14 dagers angrerett ved kjøp via fjernsalg, for eksempel handel i en nettbutikk. Angrerettsskjema blir utsendt ved bestilling. Det er 14 dagers angrerett på produktene fra datoen du har mottatt varen. Ved mottak av produktet medfølger en returseddel. Disse skal legges ved, ved retur av utstyr. 

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med vårt kundeservice dersom du har spørsmål. Kontakt oss da på e-post marked@ge.no eller ring 61 29 47 00.

Mer informasjon
Kategorier LifeSmart
Write Your Own Review
Du omtaler:LifeSmart Styringspakke