LifeSmart Grunnpakke

kr 299,00
På lager
SKU
10555
ingen

LifeSmart Grunnpakke er grunnpakken vår, og et perfekt utgangspunkt for et mer komfortabelt hjem og lavere strømkostnader.

Vilkårene kan du lese i sin helhet her: http://www.ge.no/vilkar-for-lifesmart-produkter/

Underleverandør: ELIQ AB
Leveringsmetode: PostNord
Abonnementspris (mnd.): 49,00

LifeSmart Grunnpakke er grunnpakken vår, og et perfekt utgangspunkt for et mer komfortabelt hjem og lavere strømkostnader. LifeSmart grunnpakke gjør at du kan styre varme, lys og elektriske apparater fra din mobil eller nettbrett. 

Grunnpakken inneholder følgende utstyr:

- En smartstasjon

- To smartplugger

- En klimasensor

Slik fungerer det

Smartstasjonen fungerer som «hjernen» i pakken og kommuniserer med de andre enhetene. Den har mange intelligente funksjoner, og lang rekkevidde. Smartstasjonen kobles til internettruteren din, og slik blir den og de andre enhetene i LifeSmart-systemet tilgjengelig for deg på din mobil eller nettbrett. Du kan lese mer om smartstasjonen på LifeSmart sine sider

Klimasensoren overvåker hele tiden temperaturen, luftfuktigheten og lyset i hjemmet ditt. Med denne informasjonen kan du enkelt gjøre justeringer, eller du kan la systemet gjøre det for deg.

Med smartpluggene får du en smart kobling til de elektriske apparatene dine. Via appen kan du slå appratene på eller av, koble enheten sammen med sensorer eller sette tidspunkt for av/på. Dette kan være for kaffetrakteren, panelovner, lamper, eller et hvilket som helst annet elektrisk apparat i hjemmet ditt. Smartpluggen måler også strømforbruket i stikkontakten. 

Vil du ha 21 grader til du kommer hjem? Med appen ser du temperaturen hos deg, og via smartpluggene kan justere varmen for å få det slik du vil ha det.

Se filmen om LifeSmart her: 

Mer informasjon
Kategorier N/A
Write Your Own Review
Du omtaler:LifeSmart Grunnpakke